Елегантність, її друге ім'я: кохана Очеретька ефектно підкорює вулиці Марселя – естетична насолода

Дарія Бутилкіна8 червня, 18:40
Елегантність, її друге ім'я: кохана Очеретька ефектно підкорює вулиці Марселя – естетична насолода

Кохана Олега Очеретька - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дівчина футболіста донецького Шахтаря Олега Очеретька продовжує тішити фанів естетичним контентом. Катя ніжно позує у гарному вбранні.

Джерело: Instagram

Катерина активно ділиться своїми враженнями та чудовими моментами зі своїми прихильниками в Instagram. Її контент включає дивовижні знімки з розкішних курортів, елітні автомобілі, вишукані напої, модні фотосесії та тренування у спортзалі, які відзначаються бездоганним стилем та елегантністю.

Кохана Волошина вишукано позує у короткій сукні на фоні Дніпра – футболіст залишив палкий коментар

Дівчина футболіста, яка обожнює елегантність та стиль, поділилася миттєвостями свого відпочинку в цьому чарівному місті – Марсель, виклавши естетичне відео у своїх сторіс.

У цьому відео вона елегантно позує у білому костюмі, який підкреслює її витонченість та стиль. Хвилясте волосся красуні милує погляд, а естетика архітектури Марселя додає унікального шарму цьому відео.

Реклама

Цікавий факт: красуня працює моделлю та вигравала звання другої віце-чемпіонки на конкурсі Miss Aura International 2021.

Додамо, що з огляду на світлини, Олег та Катерина разом вже майже 2 роки. Закохані періодично з'являються в мережі разом – почуттів не приховують.

Гарячі новини Новини