Колишня офіціантка зізналася, який Кан у сексі – легенда Баварії кинув вагітну дружину заради неї

Ольга Котів2 лютого, 15:25
Колишня офіціантка зізналася, який Кан у сексі – легенда Баварії кинув вагітну дружину заради неї

Олівер Кан і Верена Керт - Sportsport

00 хв

Верена Керт розповіла про інтимні стосунки зі знаменитим у минулому голкіпером збірної Німеччини. Олівер Кан був дуже запальним і вправним футболістом.

Джерело: t-online

Тож на одному з реаліті-шоу 41-річну жінку запитали, чи переносилися його вибухові якості на ліжко. "Це Титан!" – сказала Верена. "Яке ж дурне питання. Подумай сама, перш ніж говорити. Серйозно".

"Не можу повірити": найсексуальніша футболістка світу провела тренування з Роналду

undefined

Кан і перша дружина Сімоне

Верена Керт познайомилася з Олівером Каном на мюнхенській дискотеці знаменитостей "P1" на початку 2000 років. Їй на той час було близько 20, а йому близько 30. Вони стали парою у 2003 році. Тодішній воротар кинув свою вагітну дружину Сімоне заради неї.

undefined

Олівер і коханка Верена

Радіоведуча та футболіст були в шлюбі 5 років, а до того він 10 років добивався її руки і серця. Їхню сім'ю величали ледь не зразковою.

Реклама

Без неї все, чого я досяг у своїй спортивній кар’єрі, було б неможливим, –
сказав якось Кан

Однак у 2002 році Баварія усім складом вирушила на традиційний пивний Октоберфест. Кан поклав око на симпатичну офіціантку Верену. Стосунки миттєво закрутилися, хоча дружина Сімоне тоді вже була вагітна другою дитиною.

undefined

Кан у компанії Свеньї

Дівчина-розлучниця молодша за Олівера на 13 років. На момент знайомства Керт було 22. Їхні стосунки протрималися зовсім недового. Олівера почали ловити з цигаркою і алкоголем, хоча раніше у нього був образ зразового професіонала, який дотримується режиму.

У 2011 році Кан одружився вдруге. Кохана Свенья подарувала йому ще двох дітей. Верена Керт зізналася, що після розставання Олівер більше не телефонував їй. Вона є німецькою селебріті, за якою в Інстаграм стежать майже 140 тисяч шанувальників.

Гарячі новини Новини