Малюк у щелепі динозавра: родина Лучкевича насолоджується колоритним відпочинком в Буковелі

Дарія Бутилкіна8 червня, 14:00
00 хв

Анна Лучкевич, кохана півзахисника Колоса та екс-грація Дніпра-1 Валерія Лучкевича, поділилась на своїй сторінці в Інстаграм низкою дивовижних фото з відпочинку. Родина відвідала цікаву виставку.

Джерело: Instagram

Після напруженого сезону та тренувань, родина футболіста вирішила насолодитися відпочинком у серці Карпат – у курортному містечку Буковель. І неодмінно вразити усіх своїми враженнями та пригодами.

"На зборах легше, ніж з дружиною": Ракицький з коханою підкорює гори – винце та бограч присутні

На особистій сторінці білявки в Instagram з'явилася низка захоплюючих фотографій, де Анна випромінює щастя та задоволення, перебуваючи серед дивовижної природи Карпат. Проте, ще більше уваги привертають фотографії з відвідання виставки про динозаврів.

На одному з фото маленький син подружжя вражає уяву, знаходячись у щелепі величезного штучного динозавра, що неодмінно зачарували мережу.

Пост красуні вподобали відомі дружини українських зірок футболу: Дарія Савіна, Анастасія Конопля, а також самі футболісти – Валерій Бондар та Тарас Степаненко.

Реклама

Додамо, Анна з великим запалом та ентузіазмом займається блогерською діяльністю. Її сторінка в Інстаграм налічує понад 60 тисяч підписників. Вона розкриває всі аспекти життя, пов'язані зі своїм статусом дружини та матусі.

Нагадаємо, що український півзахисник Валерій Лучкевич одружився зі своєю коханою Анною 2017 року. Їхнє весілля відбулося в рідному для них місті Дніпро. У листопаді 2020 року Анна народила сина, на ім'я Леон.

Гарячі новини Новини