Культовий партнер Шевченка продає розкішне авто: ціна – 700 мільйонів гривень

Ольга Котів7 червня, 18:40
Культовий партнер Шевченка продає розкішне авто: ціна – 700 мільйонів гривень

Міхаель Баллак продає авто за 700 мільйонів гривень - Інстаграм

00 хв

Міхаель Баллак вирішив заробити на розкішному автомобілі, яких у світі збереглося лише кілька екземплярів. Колишній гравець збірної Німеччини може заробити 14 мільйонів фунтів, тобто орієнтовно 700 мільйонів гривень.

Джерело: О2

Міхаель Баллак виступав за національну збірну Німеччини з 1999 по 2010 рік. У клубному футболі він став відомим як гравець мюнхенської Баварії, лондонського Челсі, де грав з Андрієм Шевченком, та леверкузенського Байєра.

Пиво і дорогі авто: донька Суркіса запалює у Лондоні перед фіналом ЛЧ – коханого з Динамо не видно

На рубежі століть він був одним з найвпізнаваніших футболістів Німеччини, а трохи пізніше – одним з найбільш високооплачуваних.

Частину своїх статків німець вирішив вкласти в автомобіль Ferrari California Spyder. Зробити такий крок футболіста переконав Міхаель Шумахер, з яким він товаришував.

Міхаель Баллак став власником колекційного автомобіля у 2008 році. Інвестиція має виявитися для нього дуже вигідною. Колишній футболіст може отримати солідні гроші на спортивній пенсії.

Реклама

За повідомленнями ЗМІ, на аукціоні автомобіль можуть продати за 14 мільйонів фунтів, що в перерахунку становить близько 700 мільйонів гривень. Попри запаморочливу ціну, охочих покупців не бракуватиме. Для заможних колекціонерів можливість стати власником Ferrari California Spyder – це велике задоволення.

Модель з відкидним верхом, що належить Міхаелю Баллаку, є однією з найбільш жаданих на аукціонах. Ferrari California Spyder вважається одним з найкрасивіших автомобілів такого типу у світі.

Варто зауважити, що Міхаель Баллак не публікував фотографій за кермом розкішного авто. Адже він його дуже беріг та використовував більш функціональні автомобілі для пересування німецькими або англійськими автобанами.

Гарячі новини Новини