Легенда Реала на милицях одружився з красунею-акторкою: "Сім років, троє дітей та чотири собаки"

Ольга Котів5 червня, 23:40
Легенда Реала на милицях одружився з красунею-акторкою: "Сім років, троє дітей та чотири собаки"

Іско одружився з коханою - Інстаграм

00 хв

Футболіст Бетіса Іско та акторка Сара Саламо зробили останній крок у своїх стосунках і одружилися. Вони були разом роками.

Джерело: Marca

Пара оприлюднила кілька фотографій з весілля, яке відбулося минулими вихідними, на своїх сторінках у соціальних мережах.

Незвична пропозиція: зірка Шахтаря таємно освідчився в кіно – чарівна наречена вже веде свій бізнес

"Сім років, троє дітей, чотири собаки..... І ще кілька днів тому ми знову сказали біля вівтаря: кохаємо один одного! Ми досі перебуваємо в мильній бульбашці від того, що прожили особливий день в оточенні таких неймовірних і важливих для нас людей", – написала пара у спільному дописі.

Іско не мав іншого вибору, окрім як піти на своє найважливіше побачення з Сарою Саламо на милицях. Він переніс операцію через перелом малогомілкової кістки на лівій нозі.

Реклама

Травма не дозволила хавбеку Бетіса поїхати на Євро-2024 зі збірною Іспанії після чудового сезону, в якому він вивів севільську команду на сьоме місце в Ла Лізі. Це дало 32-річному іспанцю можливість зіграти в наступному сезоні в Лізі Конференцій.

Варто відзначити, що Іско тричі вигравав іспанську Ла Лігу та 5 разів ставав переможцем Ліги чемпіонів з мадридським Реалом, вигравши також безліч інших титулів, зокрема звання найкращого гравця тріумфального сезону 2016/17.

Гарячі новини Новини