"Взагалі, я бешкетниця": розкішна Зубкова навіть у милій сукні показує свою сексуальність

Дарія Бутилкіна5 червня, 16:20
00 хв

Екс-обраниця футболіста Шахтаря Олександра Зубкова виклала у сторіс чарівне фото в ліфті. Ніжність та пікантність в одному флаконі.

Джерело: Instagram

30-річна Анна Зубкова підкорює Instagram своїми витонченими формами та бездоганною красою. Її успіх у модельній індустрії викликає заслужене захоплення. Наразі її сторінка налічує майже 30 тисяч підписників, які захоплюються її виразним стилем і неповторними образами.

Приголомшлива Зубкова підкорила інтернет розкішним бюстом – фоловери шаленіють від краси

Нині білявка виклала у сторіс гарну світлину. На фото дівчина позує в ліфті, одягнена в милу класичну сукню, випромінюючи ніжність та жіночність.

Проте вона залишилася вірною своєму стилю, додавши знімку трохи пікантності. Елегантність її образу підкреслює одна нога, яку дівчина грайливо висунула з сукні, демонструючи свою вишуканість і впевненість.

undefined

Взагалі, я бешкетниця, – кумедно додала Анна.

Реклама

Цікавий факт: Анна свого часу закінчила харківський Національний фармацевтичний університет.

Зараз білявка намагається розвиватися в ролях візажиста, моделі та майстра із жіночих зачісок.

Нагадаємо, Олександр Зубков зробив пропозицію Анні влітку 2019-го перед переходом у Ференцварош. У жовтні того ж року пара відсвяткувала весілля, а 2021-го на світ з'явилася їхня донька Софія.

Нещодавно Анна повідомила про зраду спортсмена у себе в Інстаграм. Вона виклала серію компрометуючих світлин. Наразі пара – в стадії розлучення.

Гарячі новини Новини