Варта оплесків: іспанська тенісистка наполегливо тренується у спортзалі – показала чудову форму

Дарія Бутилкіна5 червня, 13:40
00 хв

Паула Бадоса – відома тенісистка, поділилася з шанувальниками моментом, який надихає. У сторіс дівчина продемонструвала свою фізичну витривалість, підіймаючи штангу.

Джерело: Instagram

Паула активно підтримує свою присутність в Instagram, де зібрала вже 1 мільйон підписників. Вона регулярно ділиться не лише моментами з тенісних матчів, але й кадрами з відпочинку та рекламними фотосесіями, показуючи своє різнобічне життя.

Зірковий тенісист посварився з коханою на матчі: ефектна блондинка впала в лють прямо на корті

Паула Бадоса продовжує надихати своїх шанувальників не лише на тенісному корті, а й за його межами. Нещодавно вона виклала у сторіс свого Instagram мотивуюче відео, де демонструє свою вражаючу фізичну витривалість.

Паула впевнено підіймає штангу, показуючи свою силу та наполегливість у тренуваннях. Варто зазначити, що після невеликої паузи через травму, іспанська спортсменка віддала перевагу повернутися на корт, а ніж відступити перед перешкодами.

Реклама

Додамо, що Паула є натхненням для багатьох молодих тенісистів як в Іспанії, так і по всьому світу. Її успіх демонструє, що при належних зусиллях і вірі в себе можна досягти будь-яких висот.

Цікаві факти: Дівчина розмовляє іспанською, каталонською, англійською мовами та знає трошки французьку. Також красуня полюбляє живопис.

Стосовно особистого життя тенісистки, то нагадаємо, що з травня 2023 року до травня 2024 року дівчина була у відносинах з тенісистом Стефаносом Ціципасом. Але зараз, ходять чутки, що пара поновила своє спілкування.

Гарячі новини Новини