Милота та розкіш: кохана півзахисника Лаціо показала кругленький животик – їй пасує дорога сумочка

Дарія Бутилкіна5 червня, 11:00
Милота та розкіш: кохана півзахисника Лаціо показала кругленький животик – їй пасує дорога сумочка

Кіара Насті з футболістом - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї радує фанів свіженькими фото на останньому місяці вагітності. Зберігає вишуканість та красу.

Джерело: Instagram

Кіара Насті – відома італійська блогер та інста-модель, її сторінка в Інстаграм налічує 2 мільйони підписників. У своєму блозі, окрім розповідей про своє повсякденне життя, вона дає поради з краси та моди. Також вона викладає багато дописів разом з чоловіком та сином, очікуючи на поповнення.

Новий лідер Динамо стане татом вдруге: дружина ощасливлює його – вагітна позує у відвертому образі

Навіть на останньому місяці вагітності білявка знаходить у собі сили виглядати неперевершено. Її впевненість та жіночність вражають, викликаючи захоплення у шанувальників з усього світу.

На нових світлинах, які Кіара нещодавно опублікувала, вона позує у білих джинсах та чорно-білій майці, яка ледве прикриває її величенький животик. Дівчина випромінює чарівність та впевненість, підкреслюючи свою природну красу навіть у такому делікатному стані. Головним акцентом фото стала дорога сумочка від Hermes, яка додає образу розкішного завершення.

Реклама

Фанати були зачаровані вродою білявки, тому залишили приємні коментарі:

  • "Красуня",
  • "Ніколи не бачила такої гарної матусі",
  • "Неперевершена фігура, навіть під час вагітності".

Цікаві факти: у 2017 році Кіара Насті написала книгу “Chiara Nasti – Diario di una fashion blogger". Також дівчина має власний бренд жіночого одягу “Plume Ethérée”.

Нагадаємо, що в серпні 2022 року Маттіа зробив Кіарі романтичну пропозицію на пляжі. Вже в листопаді того ж року, красуня ощасливила футболіста, народивши сина, якого назвали Тіяго. Зараз пара очікує на поповнення в сім'ї, у них буде дівчинка.

Гарячі новини Новини