"Незабутня ніч": кохана Довбика тішить фанів купою нових фото під час нагородження – варто пишатись

Дарія Бутилкіна5 червня, 10:20
"Незабутня ніч": кохана Довбика тішить фанів купою нових фото під час нагородження – варто пишатись

Артем Довбик з коханою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Юлія Довбик, дружина форварда збірної України та іспанської Жирони виклала нові фото та відео з важливої події до себе на сторінку.

Джерело: Instagram

Красуня активно веде свою сторінку в Інстаграм. На її акаунт підписані майже 12 тисяч поціновувачів. Цього разу вона виклала серію нових кадрів з визначної події для їхньої родини – церемонії нагородження Globe Soccer Awards, яка відзначає досягнення у світі футболу.

"Нема шансів пити іншу воду": крута колаборація Довбика – мережа вибухнула від новини

Юлія завжди підтримує Артема у всіх його починаннях, і ця подія не стала винятком. Її присутність на церемонії Globe Soccer Awards була особливою підтримкою для нього у такий важливий вечір. Фотографії швидко привернули, які дівчина ще раніше викладала увагу шанувальників, які висловили своє захоплення та радість за пару.

Реклама

Зазначимо, що у серпні 2023 року гравець поїхав грати за кордон – в Іспанію. Контракт Довбика з Жироною розрахований на 5 років, до кінця сезону 2027/28.

Цікавий факт: Довбик завершив сезон чемпіонату Іспанії з 24 голами. Він повторив рекорд легенди футболу Андрія Шевченка за кількістю голів, які були забиті українцями за один сезон у топ-5 європейських лігах у ХХІ столітті. Також варто додати, що футболіст стає дедалі медійним, з ним укладають рекламні контракти та записують колаборації.

Стосовно родини футболіста, то нагадаємо, що Юлія та Артем створили міцну родину у 2020 році, а у 2022 році їхнє життя збагатилося народженням доньки Кіри, яка стала справжнім щастям для обох.

Гарячі новини Артем Довбик Новини