Гріються під палким сонцем: родина Роналду кайфує на березі моря – діти радіють

Дарія Бутилкіна5 червня, 9:40
00 хв

Джорджина Родрігес, кохана легендарного футболіста Кріштіану Роналду показала світові, як вони з родиною радісно проводять час. Малеча насолоджується у спа.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового португальця доволі активна у своєму Instagram. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує майже 60 мільйонів фоловерів. Джорджина активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті.

Нині вона поділилась низкою фото в Instagram за останні дні. Родрігес розкрила безкрайні розкоші свого сімейного відпочинку з легендарним футболістом та дітьми у вільний час.

Неймовірна дружина Реброва показала активний відпочинок в Іспанії

На опублікованих кадрах Родрігес та Роналду разом з дітьми проводять час на піщаному пляжі, де вони гріються на сонці та насолоджуються морськими видами. Сімейна ідилія продовжується біля басейну, де діти весело купаються та граються у воді. Також можна побачити моменти з їхнього відпочинку у спа, де члени родини відпочивають та розслабляються.

Реклама

Ці зворушливі кадри викликали хвилю захоплення серед шанувальників Родрігес та Роналду, які відзначили щирість та тепло сімейних стосунків. Відпочинок на березі моря став для них чудовою нагодою відірватися від повсякденних турбот та насолодитися часом разом.

Цікавий факт: що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес перебувають у стосунках з 2016 року, хоча досі не одружені.

До речі, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Слід зазначити, що під час народження двійні, коли народжувалася Белла, пара втратила хлопчика.

Крім того, у португальського футболіста є діти від попередніх стосунків та сурогатної матері – син Кріштіану-молодший, син Матео та дочка Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матір.

Гарячі новини Джорджина Родрігес Кріштіану Роналду Новини