Ціна у 3 мільйони: Ванат зізнався, які авто обирають гравці Динамо

Ольга Котів1 лютого, 23:54
Ціна у 3 мільйони: Ванат зізнався, які авто обирають гравці Динамо

Влад Ванат поруч з другом у рідному Кам'янці-Подільському - Інстаграм Ваната

00 хв

Форвард київського Динамо розповів про вподобання футболістів його команди у світі машин. Владислав Ванат обирає найбільш ходовий варіант.

Сам 22-річний гравець збірної України їздить на BMW X5. Це ж авто припало до душі його постійному партнерові ще з часів молодіжного футболу. Володимир Бражко також віддає перевагу залізному коню, ціна за нову модель якого на офіційному сайті виробника може сягати 3 і більше мільйонів гривень.

"Йому дадуть по щелепі – він не впаде": Ванат розповів, кого з Динамо взяв би на розбірки

"Я купував раніше – ще коли був у Чорноморці. Це був десь 2021 рік. Бражко купив місяці 3-4 тому", – зазначив Владислав.

У Динамо на БМВ Х5 їдить також півзахисник Володимир Шепелєв.

Як на мене, це швидка і гарна машина для наших доріг. Не всюди ідеальна дорога в нас. Тим більше, якщо їду додому (450 кілометрів в одну сторону), то набагато легше їхати на такій машині,
– сказав Ванат.

Реклама

Транспортний засіб нападник Динамо обирав за бюджетом, який підходив йому – це було його перше авто. Серед футболістів BMW переважно конкурує з Mercedes.

Цікаво, що раніше Влад жив на базі Динамо, та й зараз також мешкає там. Ванат не любить рано вставати, тому може дозволити собі прокидатися о 9:15 і починати працювати, просто спустившись з 5 поверху на перший.

Гарячі новини Новини