Загроза вибуху під час матчу Україна – Німеччина: Шольц вже почав панікувати

Ольга Котів4 червня, 15:10
Загроза вибуху під час матчу Україна – Німеччина: Шольц вже почав панікувати

Під час матчу Україна – Німеччина ледь не сталася надзвичайна ситуація - УАФ

00 хв

У Нюрнберзі 3 червня пройшов матч Україна – Німеччина, який завершився нічиєю 0:0. Всього через 45 хвилин після закінчення пролунало оголошення: "Всім залишатися на стадіоні".

Джерело: Sport Bild

Цікаво, що серед глядачів був канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Футболіста збірної України зупинили на блокпосту в Одесі: "А документів немає"

"Всім, хто перебуває на стадіоні: ми знаємо про конкретну небезпечну ситуацію на зовнішній території, яку ми сприймаємо дуже серйозно. Ми хочемо, щоб сьогодні ввечері всі повернулися додому в безпеці. Тому просимо вас набратися терпіння і залишатися на стадіоні заради вашої ж безпеки до подальших повідомлень. Ми повідомимо вас, як тільки у нас з'явиться додаткова інформація", – лунало на весь стадіон.

Згідно з первинними повідомленнями поліції, причиною стала покинута валіза. Вже через 15 хвилин її почали оглядати на наявність вибухівки.

Згодом поліція Нюрнберга оголосила: "Виявилося, що ніякої небезпеки не було. Ви можете йти додому".

Реклама

Збірні України та Німеччини в цей час досі перебували в роздягальні. Футболістам також не дозволили покинути стадіон.

Тим часом тренер німців Юліан Нагельсманн роздавав автографи деяким вболівальникам. Заплановані інтерв'ю з Вальдемаром Антоном та Мануелем Нойєром довелося скасувати.

"Ми вирішуємо це таким чином, що дотримуємося інструкцій служби безпеки. Треба почекати й подивитися. Я вірю, що відповідальні особи приймуть правильні рішення", – сказав Нойєр.

Канцлер Олаф Шольц, своєю чергою, покинув стадіон. На щастя, нічого поганого не сталося. Після короткої миті шоку футболісти та вболівальники поїхали додому.

Гарячі новини Новини