Кохання прямо на полі: дружина схопила Анчелотті та подарувала те, що йому подобається найбільше

Ольга Котів2 червня, 15:20
Кохання прямо на полі: дружина схопила Анчелотті та подарувала те, що йому подобається найбільше

Дружина зацілувала Анчелотті під час фіналу ЛЧ - Скриншот з відео

00 хв

Мадридський Реал переміг дортмундську Боруссію з рахунком 2:0 і виграв свій 15-й титул у Лізі чемпіонів. Фінал відбувся на стадіоні Вемблі в Лондоні.

Джерело: Sport Sport

Реал зіграв не дуже добре в перші 45 хвилин, але далі "королівська команда" показала набагато кращу гру і з досягла перемоги з різницею у 2 голи.

Несподівана сцена після фіналу ЛЧ: Беллінгем здійснив мрію своєї мами – Моурінью допоміг

Усі гравці Реала однаково доклалися до 15-го титулу, але велика заслуга, зокрема, належить Карло Анчелотті. Італієць знову показав, який він геніальний тренер – це був його п'ятий титул клубного чемпіона Європи.

Після матчу Анчелотті підійшов до дружини, яка його обійняла, а потім почала цілувати. Вона відома тим, що не дуже часто з'являється на публіці. Карлетто теж часто мовчить і тікає від камер, заробляючи при цьому чудові гроші.

Реклама

Його 51-річна жінка дуже успішна у світі бізнесу, де вона працює консультантом у кількох фірмах, зокрема в Barclays Bank. Маріанн Баррен – друга дружина знаменитого тренера, з нею він познайомився в Лондоні, коли тренував Челсі.

Їхня історія кохання почалася за оригінальних обставин. Анчелотті вечеряв у лондонському ресторані та підійшов до жінки, яка сиділа за столом навпроти нього з іншим чоловіком.

"Колись ти станеш моєю дружиною", – сказав їй Анчелотті.

"Звичайно, наступного разу принеси каблучку", – відповіла Маріанн.

Весілля відбулося у 2014 році в Монреалі.

Новини Гарячі новини