Екс-гравець збірної України перед вирішальним матчем надихається дружиною – вона популярніша

Ольга Котів2 червня, 11:50
Екс-гравець збірної України перед вирішальним матчем надихається дружиною – вона популярніша

Дружина Янакова - Інстаграм

00 хв

Денис Янаков грає в оренді за Верес, який сьогодні чекає битва за збереження прописки в УПЛ. Напередодні футболіст отримав порцію натхнення від коханої.

Верес Рівне у першому матчі плей-офф за місце в УПЛ врятувався від поразки проти Епіцентра, який представляє Кам'янець-Подільський (1:1). Остаточна доля команд вирішується сьогодні, 2 червня.

Фото дня: розкішні пасії Миколенка і Шапаренко затусили без коханих – сяють у приємній компанії

Перед грою колишній футболіст київського Динамо і юнацьких збірних України опублікував гарний допис у своєму Інстаграмі.

"Моя дружина", – написав Денис Янаков. Кохана Христина відповіла сердечками. Усміхнена пара позує на фото в авто футболіста.

До слова, дружина Янакова зібрала понад 85 тисяч підписників у своєму Інстаграмі, що майже у 8 разів більше за чоловіка.

Денис влітку має повернутися з оренди в Полісся. У житомирському клубі, втім, на нього не розраховують.

Реклама

Тут я нікого не можу звинувачувати, крім себе. Дуже вдячний моїй дружині Христині, яка стала моєю опорою. Буває так, що я сам себе боюся на емоціях, а вона вміє мене збалансувати. Ти розумієш, що несеш відповідальність не лише за себе, але й за другу половинку. Не дає розслабитись. Вона може переборщити, але розумію, що хоче кращого для нас обох. Допомогла подивитися на речі іншими очима, стати більш дорослішим, – розповідає Денис про свою любов.

Гарячі новини Новини Верес Динамо Полісся