Зірка АПЛ прихистив українську дитину з мамою вдома – він подбав про все

Ольга Котів1 лютого, 19:40
Зірка АПЛ прихистив українську дитину з мамою вдома – він подбав про все

Гульєльмо Вікаріо і українець Мілан

00 хв

Голкіпер Тоттенхема Гульєльмо Вікаріо показує, що в нього золоте серце. Футболіст збірної Італії дав притулок біженцям з України.

Ще у березні 2022 року на ту пору гравець Емполі відкрив двері своєї домівки в Удіне для Ганни та її 10-річного сина Мілана, які втікали з Дніпра, що перебував під російськими обстрілами.

"П*дарастичний стяг": Олександр Алієв витер ноги об російський прапор – відео

Спершу вони спілкувалися через гугл-перекладач. Вікаріо негайно взявся за пошук для хлопчика школи та академії, де він міг би знову почати грати в улюблений вид спорту. Мілан був у захваті, що Гульєльмо виявився футболістом.

undefined

"Разом для України. З моїм другом Міланом", – написав Вікаріо в соцмережах. Важко собі навіть уявити, які емоції відчував юний українець у той момент. Гульєльмо називає його братом і обожнює проводити разом час, коли повертається в рідний Удіне.

Реклама

Мілан з матір'ю досі живуть вдома у Вікаріо, який згодом переїхав до Лондона, ставши гравцем Тоттенхема. Для італійського футболіста український хлопчина став додатковою мотивацією і силою, як сам неодноразово зізнавався.

Гульєльмо став одним із найкращих голкіперів поточного сезону АПЛ, допомагаючи своїй команді триматися у зоні Ліги чемпіонів.

Що новенького Новини