Чудовий татусь: Судаков привітав усіх діток світу зі святом – фанати у захваті

Дарія Бутилкіна1 червня, 18:40
Чудовий татусь: Судаков привітав усіх діток світу зі святом – фанати у захваті

Георгій Судаков з донечкою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Український футболіст та півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков виклав в Інстаграм зворушливі світлини з донечкою.

Джерело: Instagram

Особиста сторінка в Інстаграм Георгія Судакова налічує майже 80 тисяч підписників. Вона наповнена різноманітним контентом, починаючи від кумедних відео з напарниками, закінчуючи фото з матчів та ніжною родинною ідилією.

Зразкова матуся: колишня Вербіча радує сина подарунками – нарешті без оголених фото

Український футболіст нещодавно виклав низку чарівних фото та відео зі своєю маленькою донечкою, аби привітати з Днем захисту дітей. На зворушливих кадрах молодий татусь і його донечка виглядають надзвичайно щасливими та радісними, розділяючи теплі моменти сімейного щастя.

Вітаємо нашу маленьку принцесу та всіх вас у всьому світі з Міжнародним днем ​​захисту дітей! – Георгій Судаков мило привітав усіх діток світу.

Реклама

Додамо, що Георгій Судаков зав'язав з парубоцьким життям в 19 років. В лютому 2022 року молода пара повідомила, що вони офіційно стали чоловіком та дружиною, а вже у квітні 23-го Георгій та Ліза стали батьками. Пара виховує доньку Мілану.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи в Німеччині команда Сергія Реброва потрапила у групу до Бельгії, Словаччини та Румунії. Тому зараз Судаков наполегливо тренується зі збірною України, аби отримати хороший результат. Також поширюється інформація про те, що за ним спостерігають відомі європейські клуби для можливої подальшої співпраці.

Георгій Судаков Гарячі новини Новини