Вчинок дня: Зінченко допомагає купити житло великій сім'ї, яка втратила все в Бахмуті – до сліз

Ольга Котів31 травня, 23:21
Вчинок дня: Зінченко допомагає купити житло великій сім'ї, яка втратила все в Бахмуті – до сліз

Олександр Зінченко, дружина Влада і їхні доньки - Інстаграм

00 хв

Футболіст збірної України під час візиту до Києва зробив гарну справу. Олександр Зінченко зустрівся із сім'єю з Бахмута.

Захисник лондонського Арсенала тепло поспілкувався і зіграв у футбол із Сашком і Артуром – двома братами, чий великий дім знищили російські снаряди.

Зворушує: Зінченко в Англії зробив відверту заяву – показав потрійну дівочу підтримку

Усією сім'єю їм довелося виїхати з рідного Бахмута і оселитися в орендованій однокімнатній квартирі в Києві, де вони змушені тулитися на одному ліжку з батьками, бабусею і дідусем.

Хлопчики обожнюють займатися футболом і потрапили в академію київського Локомотива. Їхня історія вразила Зінченка. Лідер збірної України побачив у них себе та захотів допомогти.

Справжнім сюрпризом для сім'ї стала звістка, що Олександр допоможе оплатити купівлю нового житла в Києві, хоча спочатку всі думали, що він просто подарує дітям свої пам'ятні футболки з номером 35, під яким грає за Арсенал.

Реклама

"Як їх обіграти?" – Зіна зіграв у футбол з Артуром і Сашком, які трохи поганяли професіонала з АПЛ.

Просто бажаю вам, щоб ви не зупинялися. І просто продовжували мріяти. Все – це найголовніше. Навіть коли я був трішки старшим, ніж ви, в мене були такі талановиті партнери, що просто на три голови талановитіші, ніж я. Але зараз вони навіть не грають у футбол. Чому? Тому що вони вважали, що вже щось вміють. Не зупиняйтеся, добре, – дав настанову братам Зінченко.

Гарячі новини Новини Олександр Зінченко