Гарячий матч між аргентинцями і бразильцями: на поле вийшла поліція, двох гравців заарештували

Ольга Котів31 травня, 16:40
Гарячий матч між аргентинцями і бразильцями: на поле вийшла поліція, двох гравців заарештували

Під час матчу Сан-Паулу – Таллерес Кордобана поле вийшла поліція - Скриншот з відео

00 хв

Під час матчу 6-го туру Копа Лібертардорес між Сан-Паулу та Таллерес Кордова стався скандал. У якийсь момент на полі з'явилися співробітники поліції, щоб заступитися за арбітрів.

Джерело: О2

Завершальний тур групового етапу Копа Лібертардорес у групі B був зіграний у середу ввечері. Зустріч між бразильським Сан-Паулу та аргентинським Таллерес Кордоба вирішувала, яка команда посяде перше місце.

Перегони з поліцією: відомий боксер їхав на швидкості 209 км/год та потрапив в ДТП

Під час матчу на трибунах з'явилася поліція. Правоохоронці втрутилися після того, як розлючені гравці Таллерес Кордоба побігли до арбітрів. Вони були обурені тим, що арбітр Джон Оспіна не призначив їм пенальті.

Агресивна поведінка гравців призвела до того, що бразильські поліцейські, озброєні пластиковими щитами, відгородили їх від арбітрів. Потім виникла ситуація, в якій резервний воротар клубу Лаутаро Моралес отримав удар в обличчя від офіцера.

Реклама

Це змусило основного воротаря аргентинського клубу Гвідо Ерреру стати на захист свого партнера по команді. Він лютував та штовхав поліцію та охорону.

Після фінального свистка акція за участю поліції продовжилася у роздягальні. Правоохоронці заарештували Моралеса і Хуана Каміло Портілью. Обох звинуватили в образі офіційних осіб.

"Вони нас не поважали. Те, що відбувається на полі, має залишатися між гравцями. А ми покидаємо поле, і вони нападають на нас. Це неповага, вони поводилися з нами дуже погано", – підкреслив Портілья.

Невдовзі Моралеса і Портілью звільнили з-під варти. Однак обидва були змушені заплатити штраф, щоб мати можливість повернутися на батьківщину. Настрій у них був не найкращий, оскільки їхня команда програла Сан-Паулу з рахунком 0:2.

Скандали Новини