"Я – стовідсотковий алкоголік": тріумфатор ЛЄ заробляв мільйони, а потім постукав у двері пекла

Ольга Котів30 травня, 14:10
"Я – стовідсотковий алкоголік": тріумфатор ЛЄ заробляв мільйони, а потім постукав у двері пекла

Фреді Гуарін бореться з алкогольною залежністю - Інстаграм

00 хв

Фреді Гуарін у минулому був одним з найкращих футболістів Колумбії. Через кілька років після завершення професійної кар'єри 37-річний екс-гравець зізнався, що бореться з алкогольною залежністю.

Джерело: О2

За свою плідну футбольну кар'єру Фреді Гуарін об'їздив багато країн. Протягом кількох років він грав за такі відомі європейські клуби, як Порту та Інтер, вигравав Лігу Європи. Також гравець провів 57 матчів за національну збірну Колумбії, з якою поїхав на Чемпіонат світу 2014 року до Бразилії.

Алкоголь був замість води: легендарні футболісти МЮ розповіли про свою "дієту" в 90-х

Гуарін завершив кар'єру 10 липня 2021 року в колумбійському Мільйонаріосі. Незабаром після цього у нього почалися проблеми. Спершу екс-футболіст напав на своїх батьків. Він перебував під впливом заборонених речовин. Також Фреді побився з поліцейськими, які намагалися його зупинити.

Однак це була лише верхівка айсберга. Нещодавно Гуарін дав інтерв'ю журналу Semana і зізнався, що бореться з алкогольною залежністю і зараз перебуває на реабілітації.

Реклама

"Алкоголь завжди був найгіршим тригером з того, що я бачив. Я визнаю, що я – 100-відсотковий алкоголік. Я проходжу реабілітацію, щоб відновити свою впевненість, а також свою сім'ю. Я постукав у ворота пекла і зрозумів, де я перебуваю. Я дозволив собі допомогти", – розповів він.

Гуарін зізнався, що через свої проблеми він втратив зв'язок з дружиною і дітьми. Екс-гравець не зміг змиритися зі своєю новою реальністю після завершення професійної кар'єри.

"Коли я закінчив футбольну кар'єру, я не знав, що робити далі в житті. Я присвятив футболу 20 років і не підготував себе до цього моменту. Я був безпорадним та ухвалював неправильні рішення. Я загубився і вживав занадто багато алкоголю. Я прийняв багато необдуманих рішень і завдав болю багатьом людям", – сказав він.

Гарячі новини Новини