Зірковий тенісист похизувався надзвичайно дорогим годинником: коштує, як 20 квартир у Києві

Ольга Котів30 травня, 13:26
Зірковий тенісист похизувався надзвичайно дорогим годинником: коштує, як 20 квартир у Києві

Рафаель Надаль любить дорогі аксесуари - Інстаграм

00 хв

Рафаель Надаль зіграв лише один матч на цьогорічному турнірі Великого шлема Ролан Гаррос. У першому колі він програв у трьох сетах Алексу Звєрєву.

Джерело: О2

Під час матчу на зап'ясті Надаля можна було помітити годинник. Його ціна будь-кого зіб'є з ніг.

Одна з найдорожчих в історії: ракетку тенісиста було продано за величезні кошти – фото

Великими кроками тенісна кар'єра Рафаеля Надаля добігає кінця. Подейкують, що після цього сезону він повісить ракетку на цвях. Проте сам легендарний тенісист наразі не хоче нічого заявляти та насолоджується кожним матчем, який грає після тривалої травми.

Ролан Гаррос – турнір Великого шлема, на якому Надаль перемагав 14 разів. Тому він робив усе можливе, щоб зіграти на ньому ще хоча б раз. Цього року Рафаелю це вдалося, але, на жаль, все минуло швидко.

Реклама

У першому раунді іспанець зійшовся з четвертою ракеткою світу Алексом Звєрєвим. Хоча поєдинок і тривав 3 години, німець у важкій боротьбі переміг 6:3, 7:6(5), 6:3. За їхньою зустріччю з трибун спостерігали Іга Свьонтек, Карлос Алькарас, Новак Джоковіч та футболіст Манчестер Сіті Родрі.

Під час зустрічі на зап'ясті Надаля можна було помітити годинник від компанії Richard Mille, з якою тенісист асоціюється з 2010 року. Мовиться про модель RM 27-05 Manual Winding Flying Tourbillon.

Цей годинник коштує цілий статок – 1,2 мільйона доларів, що на сьогодні становить майже 50 мільйонів гривень. Варто зауважити, що на вторинному ринку за нього довелося б заплатити значно більше.

Попри невдалий виступ Надаля, він зазначив, що не знає, чи це була його остання поява на паризьких кортах. Адже тут відбудуться Олімпійські ігри 2024 року, які розпочнуться наприкінці липня.

Гарячі новини Новини