Неймовірна дівчина Коваленка засліпила стрункою фігурою у червоній сукні – фотодоказ

Віра Бойчук29 травня, 23:40
Неймовірна дівчина Коваленка засліпила стрункою фігурою у червоній сукні – фотодоказ

Анастасія Мантач - Інстаграм

00 хв

Анастасія Мантач, партнерка українського футболіста та півзахисника Аталанти Віктора Коваленка, змусила пресу написати про себе.

Джерело: Інстаграм

Цього разу під нашим прицілом Анастасія Мантач, яка потішилила своїх шанувальників свіжою публікацією. Приголомшлива красуня насолоджується життям у Італії, звідки публікує неймовірно красиві кадри.

Шикарна фітнес-тренерка блиснула в обтислову наряді, з-під якого видно завидну фігуру – ефектно

Дівчина продемонструвала на фото свою блискавичну красу. Вона позувала на фоні бесейну, одягнувшись в червону обтислу сукню, яку доповнила масивними прикрасами та сумочкою. Нам варто відзначити, що її довершена фігура створена для модельних подіумів.

Фотосесія вже зібрала чимало лайків. Зокрема, ці кадри уподобали дружина Віталія Миколенка – Вікторія, кохана Сергія Чоботенка – Каріна та обраниця Владислава Дубінчака – Мирослава. За сторінкою Анастасії в Інстаграм слідкують майже 2 тисячі передплатників.

Реклама

Зазначимо, що український футболіст Віктор Коваленко вперше представив свою кохану в 2020 році. Після цього красуня опублікувала спільне фото з спортсменом у своєму Інстаграм.

Гарячі новини Новини