"Усі троє дітей не від нього": дружина екс-зірки Шахтаря зрадила з пастором і вкрала найдорожче

Ольга Котів29 травня, 18:40
"Усі троє дітей не від нього": дружина екс-зірки Шахтаря зрадила з пастором і вкрала найдорожче

Дружина Оларенваджу Кайоде зрадила йому з пастором - Інстаграм

00 хв

Колишній форвард Шахтаря Оларенваджу Кайоде звинуватив свою дружину Езінне Дору Кайоде у зраді з пастором. Також вона нібито привласнила чуже майно.

Джерело: PM News

Через це 31-річний форвард в березні 2024 року подав на розлучення. Езінне Дору, нібито, вкрала у Оларенваджу два позашляховики Mercedes, щоб профінансувати розкішний спосіб життя свого коханця-пастора Тобі Адегбойега та його спільників.

Колишнього лідера Шахтаря не впізнати – повечеряв з легендами, а всі задаються питанням, хто він

Окрім того, вона вступила у змову з рієлтором, щоб привласнити нерухомість футболіста. А 2 місяці тому Езінне викрала 3 дітей – їхнє місцеперебування досі є невідомим. Попри численні скарги та петиції на адресу місцевих правоохоронних органів повернути майно та дітей досі не вдалося.

За словами футболіста, його дружина вдавала адвокатку, зловживала наркотиками та намагалися використовувати маніпуляції, щоб змусити футболіста відмовитись від майна або завдати йому шкоди.

Реклама

Кажуть, що Оларенваджу насправді не є біологічним батьком жодного з трьох дітей. Езінне Дору відреагувала на ці чутки заявою своїх адвокатів.

"Нашій клієнтці стало відомо, що з 24 травня 2024 року різні онлайн-платформи розповсюджують непристойні історії про те, що результати тесту ДНК показують, що жодна дитина з трьох, народжених під час шлюбу нашої клієнтки не належать Кайоде. Ці скандальні та наклепницькі заяви серйозне збентежили нашу клієнтку та дітей.

Наша клієнтка має підстави вважати, що ці безпідставні та принизливі твердження були надумані та стратегічно розповсюджені вами в різних ЗМІ зі злим наміром заплямувати її репутацію та завдати шкоди невинним дітям", – мовиться в заяві адвокатів Езінне.

Пізніше вона також виступила із заявою, звинувативши Кайоде в погрозах ножем і психічній нестабільності.

"Чесно кажучи, я дуже втомилася від дурниць цієї людини, і це має припинитися зараз. Я знала, що він був психічно нестабільним, коли він погрожував мені ножем кілька місяців тому, але йти так далеко, щоб руйнувати життя невинних дітей, це занадто. Кайоде, я не думала, що ти підеш так низько. Я мовчала про всі чутки, які ти поширював, тому що вони безпідставні. Але ти втягуєш дітей. Я більше не можу мовчати.

Я ніколи не продавала жодної своєї власності чи автомобілів і не віддавала кошти жодному пастору, єпископу чи імаму в цьому світі. Насправді усі чутки, якими цей психічно нестабільний чоловік ділиться в інтернеті – неправда", – написала Езінне.

Скандали Новини