Талант та відданість: Бех-Романчук показує чудеса спортивної підготовки – заслуговує оплесків

Дарія Бутилкіна29 травня, 11:40
Талант та відданість: Бех-Романчук показує чудеса спортивної підготовки – заслуговує оплесків

Марина Бех-Романчку - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська зірка легкої атлетики Марина Бех-Романчук наполегливо тренується, про що і виклала відео в Instagram. Її довгий стрибок вразить кожного.

Джерело: Instagram

Завдяки своїй активності в Instagram сильна не тільки духом, а й тілом Марина зібрала 500 тисяч підписників. Зазвичай стрічка дівчини наповнена публікаціями зі змагань та тренувань. Але інколи вона тішить фанатів милими та ніжними світлинами зі своїм чоловіком.

Спортсменка Бех-Романчук засвітила, хто буває у її ліжку – миліший за чоловіка

Українська легкоатлетка виклала вражаюче відео, на якому продемонструвала свої спортивні здібності. На кадрах видно, як дівчина розганяється, набирає швидкість, а потім відштовхується та стрибає далеко у пісок. Вона показала неймовірну силу, витривалість та підготовку, що вразить кожного.

Додамо, що Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

Реклама

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук виборола золоту медаль на змаганнях у потрійному стрибку.

Нагадаємо, що Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

Варто додати, що весілля молодята проходило в Хмельницькому, облаштували його у біло-фіолетових кольорах. Того ж дня, спортсмени й обвінчалися в одній із церков міста.

Гарячі новини Новини