"Фіолетовий – колір божевільних": Морозюк ефектно позує у зухвалому образі – як завжди розкішна

Дарія Бутилкіна28 травня, 13:40
00 хв

Ірина Морозюк, колишня дружина екс-футболіста збірної України Миколи Морозюка продовжує провокувати фанатів на нові вподобайки та вогники завдяки гарячому контенту.

Джерело: Instagram

Ірина Морозюк зібрала понад 20 тисяч прихильників в Instagram. Вона славиться своїми елегантними та спокусливими фотографіями, які завжди привертають увагу її шанувальників.

Найсексуальніша фанатка футболу небезпечним вбранням розтопила серце фанів – занадто гаряча

На знімку дівчина позує у короткій спідниці, футболці, довгій сорочці та фіолетовій бандані. Витончена та спортивна фігура дівчини одразу впадає в очі, підкреслюючи її чудову форму та стильний вигляд.

Фіолетовий – колір божевільних. Дівчата скажуть, що це фіалковий чи пурпурний, чи ще якийсь. Але для мене існують лише базові кольори, як бачать їх чоловіки. Я занадто лінива, щоб витрачати час на вивчення нескінченної палітри, тому в мене все легко: чорний, червоний, зелений і жовтий, – написала під постом Ірина.

Реклама

Цікаві факти: білявка активно веде фітнес-марафони та сприяє у формуванні фізичної готовності у великої кількості людей.

Нагадаємо, що на літо Ірина разом з дітьми та помічницею приїхали у великий будинок, який знаходиться за Києвом.

Зауважимо, що колишній чоловік Ірини, Микола Морозюк, екс-футболіст збірної України, зараз працює у львівському Руху. Коли пара починала стосунки, то у Миколи на той момент була вагітна жінка, сама Ірина про цей факт не знала. У Миколи та Ірини є двоє спільних дітей – син Ілля та донька Марія.

Ірина Морозюк Гарячі новини Новини