"Дозволяю дарувати квіти – на похорон шлюбу": Зубкова просить не травити чоловіка після зради

Ольга Котів27 травня, 15:20
"Дозволяю дарувати квіти – на похорон шлюбу": Зубкова просить не травити чоловіка після зради

Дружина Зубкова вирішила розлучитися - Інстаграм

00 хв

Дружина півзахисника Шахтаря розставила всі крапки над і. Анна Зубкова остаточно вирішила, що шляху назад нема.

Вранці 27 травня обраниця вінгера збірної України і донецького Шахтаря виклала скріншоти з доказами зради свого чоловіка, поки вона була за кордоном з дитиною. Згодом Анна видалила їх, але в розпорядженні YeSport вони залишилися.

"Оцініть його смак, бридко": Зубков систематично зраджував дружині – жінка надала публічні докази

На Інстаграм моделі підписані понад 20 тисяч шанувальників. Дружина Зубкова пояснила своїй великій аудиторії, навіщо оприлюднила ці речі.

Дівчина навіть у такий важкий для неї момент зізналася, що не хоче нашкодити кар'єрі футболіста, у шлюбі з яким у неї є спільна 3-річна донька.

Хочу сказати, що я виставляла сторіс не дай Боже для того, аби в чоловіка була травля або це завадило його кар'єрі. Я виставляла сторіс, бо мені було максимально неприємно. І все, що я хотіла, щоб в мене не було шляху назад для збереження цього шлюбу. Я знаю, що багато жінок вибачають зради. Але я просто не хочу, щоб у мене був шлях назад. Я просто не хочу. Я не можу. Я дуже прошу не займатися травлею, – розповіла Анна Зубкова.

Реклама

Також Анна виклала нову сумну сторіс. "Офіційно: Дозволяю чоловікам висилати мені квіти. На похорон шлюбу", – зазначила Зубкова.

undefined
Скандали Новини Шахтар