Вишуканість і тепло: кохана Роналду зачарувала мережу новими фото – обійми донечки зігрівають серце

Дарія Бутилкіна25 травня, 13:40
Вишуканість і тепло: кохана Роналду зачарувала мережу новими фото – обійми донечки зігрівають серце

Джорджина Родрігес - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, дружина зіркового футболіста Кріштіану Роналду тішить фанатів свіжими світлинами. Розкішний образ, що вразить кожного.

Джерело: Instagram

Джорджина активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться світлинами з родиною, рекламних фотосесій та наполегливих занять спортом. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів.

Фігура мрії: розкішна дружина Третьякова позує у крихітному купальнику – хоче засмагнути

На останніх світлинах, що Родрігес виклала на свою сторінку в Інстаграм, дівчина постала у розкішній чорній сукні, яка витончено підкреслює її красу. Особливий акцент робить дорога сумка від Hermès блакитного кольору, яка гармонійно доповнює її образ.

Ці світлини відображають, як Джорджина провела свій день – у вишуканому ресторані та в обіймах своєї донечки. На кадрах вона виглядає неймовірно щасливою та гармонійною, що не могло залишитися непоміченим її шанувальниками.

Реклама

Сім'я, друзі, робота та суші, – доповнила світлини цікавим написом Джорджина.

Додамо, що модель відома своєю любов'ю до люксусових аксесуарів. А також співпрацює з такими брендами, як Prada, Gucci та Chanel.

Цікавий факт: Роналду та іспанська модель познайомились в магазині Guccі.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес перебувають у відносинах з 2016 року. При цьому, пара досі не одружена. Зараз Роналду та Родрігес виховують п'ятеро дітей.

Джорджина Родрігес Гарячі новини Новини