Довжелезні ноги, що зводять з розуму: Савіна ефектно позує у звабливому вбранні

Дарія Бутилкіна25 травня, 11:40
00 хв

Кохана захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря продовжує радувати своїх шанувальників чарівними світлинами. Розкішна фотосесія.

Джерело: Instagram

Обраниця Валерія Бондаря, яка також є ведучою клубу, активно розвиває свої соціальні мережі. Вона вже зібрала значну аудиторію – близько 500 тисяч підписників. Дівчина ділиться як робочими моментами та сімейним життям, так і активно бере участь у благодійних ініціативах.

Голлівудська посмішка: італійська гольфістка вишукано цілує фанатів через екран – дивовижний лук

Дарія виклала в Інстаграм серію вражаючих світлин з фотосесії, яка миттєво привернула увагу її підписників. На фото білявка розкішно позує у блискучому топі, чорних шортах та елегантних підборах, демонструючи свої витончені ноги, що зводять з розуму.

Завершальними штрихами її образу стали професійний макіяж та зачіска, що підкреслили природну красу Дарії і надали їй ще більше шарму.

Реклама

Ці світлини викликали хвилю захоплення серед її шанувальників, які залишили безліч компліментів та лайків під публікацією:

  • "Красота",
  • "Неперевершена",
  • "Найгарніша дівчина, яку я бачив".

Цікавий факт: пропозиція у Дарії була ефектною. Валерій Бондар освідчився на вертолітному майданчику, а пізніше пара літала над нічним Києвом.

Нагадаємо, що футболіст Шахтаря Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною в 2021 році. За словами футболіста, він закохався у Дарію з першого погляду. На святі гуляли колеги Бондаря Андрій Пятов і Тарас Степаненко з дружинами.

Варто підкреслити, що раніше Савіна зустрічалася з форвардом київського Динамо Владиславом Супрягою.

Даша Савіна Гарячі новини Новини