"Ти написав історію": дружина Довбика зізналась у коханні та підкреслила здобутки футболіста

"Ти написав історію": дружина Довбика зізналась у коханні та підкреслила здобутки футболіста

Артем Довбик з дружиною - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Юлія Довбик, кохана гравця збірної України Артема Довбика, виклала у сторіс зворушливе фото разом з чоловіком. Підкреслила його значущість у світовій історії футболу.

Джерело: Instagram

Зіркова матуся та кохана відомого футболіста зібрала майже 10 тисяч підписників на своїй сторінці в Instagram. Ритм життя родини футболіста вже став для них звичним, вони із задоволенням діляться цими моментами зі своїми прихильниками, демонструючи, як разом долають радощі та виклики повсякденного життя.

Кохана Очеретька зворушливо привітала футболіста з днем народження – ніжно цілуються

Юлія викликала справжній фурор в соціальних мережах, опублікувавши у сторіс зворушливу світлину разом з чоловіком. На фотографії, яка миттєво завоювала серця підписників, дівчина палко цілує Артема, зізнаючись йому у безмежній любові. Також вона підкреслила його значущість у футболі, адже він увійшов в історію.

undefined

Нагадаємо, 24 травня відбувся матч 38 туру Ла Ліги 2023-24 між командами Жирона та Гранада. Гра завершилася з рахунком 7:0 на користь Жирони. Артем Довбик відзначився хет-триком та одним асистом.

Реклама

Варто додати, що Довбик завершив сезон чемпіонату Іспанії з 24 голами. Він повторив рекорд легенди футболу Андрія Шевченка за кількістю голів, які були забиті українцями за один сезон у топ-5 європейських лігах у ХХІ столітті.

Стосовно родини футболіста, то нагадаємо, що Юлія та Артем створили міцну родину у 2020 році, а в 2022 році їхнє життя збагатилося народженням доньки, яка стала справжнім щастям для обох.

Артем Довбик Гарячі новини Новини