У 51 рік Зінедін Зідан знову став дідусем – і не раз: син Енцо розкрив таємницю

Ольга Котів24 травня, 21:20
У 51 рік Зінедін Зідан знову став дідусем – і не раз: син Енцо розкрив таємницю

Зінедін Зідан вдруге став дідусем - Інстаграм

00 хв

Зінедін Зідан вдруге став дідусем, а його старший син, Енцо, вдруге став батьком. Чемпіону світу 1998 року доведеться готувати вдвічі більше подарунків на свята.

Джерело: Purepeople

Дружина Енцо народила не одну, а двох дітей. Про це подружжя оголосило в соціальних мережах у середу, 22 травня.

Про свою першу доньку, маленьку Сію, яка народилася 19 травня 2022 року, футболіст та його кохана Карен оголосили в соцмережах заздалегідь, але цього разу все було не так.

Безробітний Зідан засвітився в несподіваному місці – зірка спорту не міг повірити своїм очам

Це були несподівані пологи, які застали всіх зненацька. Згодом Енцо Зідан та Карен розповіли про стать та гарні імена, які вони обрали для своїх дітей:

"Ласкаво просимо, Джулія та Кайя, 22/05/24, наші двійнята. Два дуже оригінальні імені для двох новонароджених, які, безумовно, чудово поладнають зі своєю старшою сестрою Сією. Дякую тобі, кохання мого життя, за те, що ти така сильна і за те, що принесла на світ цих двох чудес. Я дуже тобою захоплююся і я найщасливіша людина у світі, бо можу розділити це прекрасне життя з тобою і нашими трьома принцесами, Сією, Джулією і Каєю", – написав Енцо.

Реклама

"Я так їх люблю", – відповіла Карен у коментарях до публікації, на яку відреагували багато знаменитостей. Інший син Зідана Люка також відгукнувся на допис.

Гарячі новини Новини