Усика відсторонили від боксу: українець показав бойові шрами, а Ф'юрі почав розпускати чутки

Ольга Котів24 травня, 20:00
Усика відсторонили від боксу: українець показав бойові шрами, а Ф'юрі почав розпускати чутки

Усик продемонстрував наслідки бою з Ф'юрі - Інстаграм

00 хв

Олександр Усик після епічної перемоги над Тайсоном Ф'юрі залишився з синцями. Команді нового абсолютного чемпіона світу в хевівейті довелося спростовувати чутки про стан його здоров'я, які поширював британець.

Джерело: The Sun

Після 12-раундового бою Усик став першим беззаперечним чемпіоном у важкій вазі. Були припущення, що українець отримав перелом щелепи під час поєдинку, але його команда спростувала ці чутки.

Божевільна реакція Кличка та Шевченка на перемогу Усика: історичний момент потрапив на відео

37-річний Усик продемонстрував показав побиті руки, порізане обличчя та підпухлості під очима. Тому не дивно, що Британський боксерський комітет відсторонив його від боксу до 2 липня.

Своєю чергою, Ф'юрі отримав більш м'яку дискваліфікацію на один тиждень.

Варто зауважити, що 35-річний Ф'юрі зазнав першої поразки у своїй кар'єрі. Проте він має шанс помститися завдяки пункту про матч-реванш у своєму контракті.

Промоутер британця Френк Уоррен підтвердив, що скинутий з престолу "Циганський король" має намір скористатися цією умовою.

Реклама

"Буде матч-реванш. Я думаю, що він буде кращим, ніж перший бій. Вони обидва знають один одного, вони ділили ринг, і вони намагатимуться використати те, що вони отримали від бою, як перевагу, щоб перемогти свого опонента", – заявив він.

Матч-реванш запланований на жовтень у Саудівській Аравії.

Уоррен додав: "Ф'юрі хоче перемогти, і він повинен перемогти. Він просить про матч-реванш лише тому, що думає, що може перемогти. Він вірить у себе, і це зміцнить його спадщину. Всі думають, що Усик – найкращий, тож подивимось, що зробить Тайсон. Він подзвонив мені і сказав, що хоче реваншу, і ось ми тут".

Команда Ф'юрі почала розказувати, що Усик зламав щелепу, але Уоррен врешті-решт підтвердив, що це була лише травма зуба.

"У нього були шви на оці, він був побитий, вони думали, що у нього зламана щелепа, але насправді це імплантат зуба спричинив йому сильний біль", – заявив він.

Гарячі новини Новини