"Як ви мене викрили": Морозюк іронічно відповіла, з яким футболістом збірної України "зраджувала"

Ольга Котів24 травня, 18:00
"Як ви мене викрили": Морозюк іронічно відповіла, з яким футболістом збірної України "зраджувала"

Ірина Морозюк - Інстаграм

00 хв

Колишня дружина екс-гравця Динамо дотепно поділилася інтимними секретами. Ірина Морозюк залишається дуже відвертою.

У своїх сторіс 34-річна блогерка традиційно провокує аудиторію. На її новий Інстаграм уже підписалися понад 20 тисяч шанувальників.

"Не розкажу, бо люди зійдуть з розуму": ексклюзив Морозюк – у її списку Яремчук і Ярмола

Там вистачає чоловіків, але й жінки часто питають у неї пораду. Цього разу Морозюк відповіла на провокаційні запитання підписників.

Зокрема, хтось поцікавився, чи не було в неї стосунків з іншими екс-футболістами київського Динамо – Артемом Мілевським чи Олександром Алієвим.

З Алієвим. Як ви мене викрили? Він і став причиною мого розлучення з Колею. Тому що Коля дізнався про мої зради з Алієвим і покинув мене. Ось. А потім мене й Алієв покинув, бо знайшов молодшу. І у нас позашлюбна дочка є з ним. З Алієвим, – розповіла Морозюк.

Реклама

Як виявилося, це лише сарказм, адже Ірина полюбляє жартувати зі своїми підписниками, а тон її відповіді був дещо іронічним.

Також Морозюк поділилася лайфхаком, як привернути увагу колишнього хлопця. "Переспи з його батьком". На що її шанувальники поцікавилися, чи було в неї таке. "У мене не було потреби звертати на себе увагу колишнього", – парирувала Ірина.

Топ-5 способів і місць познайомитися з чоловіками? Від олігархів до спортсменів – блогерка відкриває всі секрети.

undefined
undefined
undefined

Нагадаємо, у 2020 році Ірина повідомила про те, що їхня сім'я розпалася, але через деякий час Морозюк знову зійшовся з дружиною. У квітні 2022 року вона народила доньку, яка стала їхньою другою дитиною після сина Кирила.

Ірина Морозюк Гарячі новини Новини