Сексуальна пасія гравця Тоттенхема без бюстгальтера показала свої оголені принади – фото спокуси

Віра Бойчук24 травня, 20:20
Сексуальна пасія гравця Тоттенхема без бюстгальтера показала свої оголені принади – фото спокуси

Аманда Араухо - Інстаграм

00 хв

Аманда Араухо, дівчина бразильського футболіста та форварда Тоттенхема Рішарлісона, поділилася з фоловерами максимально гарячим контентом.

Джерело: Інстаграм

Симпатична 20-річна дівчина, студентка юридичного факультету приватного університету в Сан-Паулу, підкорила серця фанів та футболіста. Вона знову змусила шанувальників скаженіти від побаченого.

Претендентка на звання "Найсексуальнішої спортсменки світу" показала прес: "Справжня машина"

Цього разу рудоволося краля постала перед камерою у відвертому образі. Аманда вдягнена в джинси та білу шубку, з-під якої засвітила оголені груди та животик.

Коментатори не змогли пройти повз красу та написали зливу компліментів: "Красуня", "Ти така гаряча", "Дивовижна", "Чудова та ідеальна", "Я закохався в тебе", "Вогонь".

undefined

Аманда часто ділиться відвертими фотографіями в соціальних мережах – на її сторінку в Інстаграм спокусилося понад 400 тисяч користувачів.

Нагадаємо, що про романтичні стосунки Рішарлісона та Араухо стало відомо в березні 2024 року, коли їх помітили разом на вечірці в Лондоні. Після цього вони не соромляться публікували фотографії та надавати один одному увагу в соцмережах.

Реклама

Гарячі новини Новини