Заробила шалені гроші на платформі для дорослих: сексапільна боксерка хоче стати чемпіонкою

Ольга Котів23 травня, 16:40
Заробила шалені гроші на платформі для дорослих: сексапільна боксерка хоче стати чемпіонкою

Ель Брук непогано заробляє на еротичному контенті - Інстаграм

00 хв

Ель Брук надзвичайно активна в соціальних мережах – на її профіль в Інстаграмі підписалися 933 тисячі осіб. Красуня заробила статки на OnlyFans, але зараз шукає те, що не можна купити за гроші.

Джерело: О2

Зірка фільмів для дорослих веде життя професійної спортсменки протягом останніх двох років після підписання контракту з Misfits Boxing.

Гаряча боксерка пообіцяла відправити на пенсію свою красуню-колегу: відбудеться палкий бій

Відомо, що Брук заробляє до 60 тисяч фунтів на місяць завдяки своєму пікантному онлайн-контенту.

"Я заробляю сотні тисяч на OnlyFans, але тепер я хочу стати чемпіонкою світу після того, як бокс змінив моє життя", – наполягає Ель Брук.

Її прагнення до успіху в боксі насправді коштує чималих грошей, адже красуня працювала з найкращими тренерами та відвідувала тренувальні табори. З іншого боку, за самі бої їй платять не так вже й багато.

За мій перший бій мені заплатили 10 тисяч доларів, що здається багато, але як тільки ви отримуєте гроші та оплачуєте всю підготовку, виявляється, що ви зазнаєте збитків, – пояснює боксерка.

Реклама

Як каже Брук, гроші дають їй можливість здійснювати свої мрії в боксі.

"Я перестала пити на вихідних і виходити з дому, я більш зосереджена, коли я вдома. Я більше занурююсь у рутину, яка мені подобається", – додає вона.

Гарячі новини Новини