Найсексуальніша хокеїстка світу зваблює відвертим образом – перехоплює подих фанам

Віра Бойчук23 травня, 19:00
Найсексуальніша хокеїстка світу зваблює відвертим образом – перехоплює подих фанам

Мікейла Демайтер - Інстаграм

00 хв

Канадська красуня Мікейла Демайтер, яку називають найгарячішою хокеїсткою світу, дурманить голову приголомшливим розміром бюсту.

Джерело: Інстаграм

Раніше Мікейла захищала ворота Bluewater Hawks з Онтаріо, однак три роки тому покинула спорт заради кар'єри моделі. "Настав час перегорнути сторінку та перейти до наступного розділу мого життя. Вперше хокей не буде моїм фокусом номер один", – зазначила тоді білявка.

Вродлива українська легкоатлетка провела ефектну фотосесію – Білодід та Бех-Романчук уподобали

Зараз звабниця підігріває інтерес фоловерів максимально відвертим контентом. В цей раз Демайтер зробила цілу порцію фотографій в бібліотеці. Канадка на світлинах позувала у коротенкій спідниці, яка ледь прикрила апетитні сіднички. А також вона одягнула відвертий топ, який виграшно підкреслив неохопний розмір бюсту.

"Завжди красиво", "Найкрасивіша жінка у світі", "Краса зводить мене з розуму", "Розкішно", "Найгарячіша", – Мікейлу засипають компліментами в коментарях.

Реклама

Варто зазначити, що спокусниця любить ділитися світлинами у екстремальних міні та коротких топах, ігноруючи бюстгальтери. На її гарячий контент спокусилося понад 3,2 мільйони людей.

Гарячі новини Новини