Суперник Тайсона звабив одну з найсексуальніших спортсменок – успішна дівчина відходить від справ

Ольга Котів23 травня, 14:50
Суперник Тайсона звабив одну з найсексуальніших спортсменок – успішна дівчина відходить від справ

Ютте Лердам призупинила кар'єру ковзанярки - Інстаграм

00 хв

Ютте Лердам поки призупинила свою кар'єру фігуристки й більше часу приділяє коханому. Партнером красуні-спортсменки є майбутній суперник Майка Тайсона.

Джерело: О2

Багато вболівальників, не лише з Нідерландів, вважають Ютте найкрасивішою спортсменкою світу. Шанувальники регулярно роблять компліменти багаторазовій чемпіонці світу.

Сексапільна подружка боксера не соромиться позувати в бікіні: фігуристка приголомшує формами

Голландка не може поскаржитися на брак популярності, адже лише її профіль в Інстаграмі має 4,3 мільйона підписників. Утім, популярність Лердам пояснюється не лише її красою.

Попри те, що нідерландці лише 25 років, вона вже багато чого досягла у ковзанярському спорті. Ютте є чинною олімпійською віце-чемпіонкою та 5-разовою чемпіонкою світу.

Однак останнім часом Лердам боролася із серйозними травмами. Саме тоді, коли здавалося, що вона повернеться до тренувань і змагань після реабілітації, 25-річна спортсменка несподівано оголосила, що призупиняє свою спортивну кар'єру.

Реклама

Коханий красуні – американський актор та ютубер Джейк Пол, який менш ніж за два місяці – 20 липня в Техасі – зустрінеться в боксерському поєдинку з легендарним Майком Тайсоном.

Фігуристка користується більшою, ніж у попередні роки, відпусткою, щоб провести якомога більше часу з коханим і підтримати його в підготовці до бою. У її соціальних мережах не бракує спільних фотографій з Полом.

Гарячі новини Новини