Син Пятова босоніж перевіряє, чи достигла суниця – матуся тішиться теплій погоді

Дарія Бутилкіна23 травня, 17:00
Син Пятова босоніж перевіряє, чи достигла суниця – матуся тішиться теплій погоді

Юлія Пятова із сином - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Кохана екс-голкіпера донецького Шахтаря Андрія Пятова активно веде свій блог в Instagram. Юлія Пятова милим відео у сторіс. Левко пішов перевіряти суницю.

Джерело: Instagram

Юлія – активна господиня, яка веде блог про родинне життя. На сторінці в Інстаграм, яка налічує майже 20 тисяч підписників, красуня ділиться своїми справами та затишком, який створює для родини.

Нічні тренування: сини Реброва демонструють свої футбольні навички – матуся хоче спати

Юлія оприлюднила захопливе відео в своїх сторіс. На відео можна побачити неймовірно гарне подвір'я їхньої оселі. А також сина, який босоніж пішов перевіряти соковиту суницю, чи вона достигла.

Юлія, яка була настроєна дуже позитивно, не соромилася підкреслити своє задоволення від теплої погоди.

Варто підкреслити, що весна надихнула Юлію не лише на садівництво, але й на створення затишку вдома, про що вона розповідає своїм підписникам.

Реклама

Нагадаємо, що сім'я Пятових разом вже понад 17 років та виховує чотирьох дітей – трьох доньок і синочка. Старша донька минулого року закінчила школу в Києві й переїхала навчатися до Мілана.

Варто підкреслити, Андрій та Юлія П'ятови є однією з найвідоміших пар в українському футболі. Вони є прикладом наслідування для багатьох людей.

Гарячі новини Новини