Засвітила дупцю: епатажна Ванда Нара спокусливо позує у крихітному боді – зводить фанатів з розуму

Дарія Бутилкіна23 травня, 14:20
00 хв

Звабливо дружина форварда Галатасарая Мауро Ікарді – Ванда Нара – знову ефектно з'явилася у соцмережах. Нині вона виклала низку фото з яскравих моментів свого життя. Присутнє відверте фото.

Джерело: Instagram

Епатажна аргентинська модель, телеведуча та бізнес-леді Ванда Нара продовжує засипати мережу пікантними фотографіями. Її сторінка в Інстаграм налічує 17 мільйонів підписників, де вона радує своїх шанувальників дорослим контентом.

Приголомшлива дружина Зубкова прикрила інтимне місце кроликом – її краса спантеличить кожного

Відома блогерка знову привернула увагу своїх підписників, опублікувавши в Instagram серію фото, які показують її яскраві моменти з життя. На світлинах можна побачити, як дівчина ефектно позує в стильній спідниці з леопардовим принтом, а також розкішно сидить у дорогому авто.

Проте найбільший фурор серед шанувальників викликало фото, де дівчина звабливо позує у боді. Завдяки незвичайному ракурсу, створюється враження, що дівчина без білизни, що додало світлині ще більше інтриги та викликало хвилю коментарів та вподобайок.

Реклама

Фанати зацінили пекельні світлини дівчини, тому засипали її приємними компліментами:

  • "Аргентинська красуня",
  • "Яка ж ти гарна",
  • "Гаряча".

Цікавий факт: Нара є успішною бізнесвумен. У неї є власна лінія косметики та одягу.

Слід зазначити, що нещодавно аргентинка уклала контракт із Divas Play Worldwide – інтернет-платформою, яка спеціалізується на створенні контенту для дорослих. Підписка на її профіль коштує 15 тисяч доларів.

Гарячі новини Новини