Чарівна діва: Савіна зачарувала фанів глибинним поглядом – розкішний образ та високі підбори

Дарія Бутилкіна23 травня, 10:20
00 хв

Дружина захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря продовжує радувати своїх шанувальників чарівними світлинами.

Джерело: Instagram

Дарія Савіна працює моделлю та спортивною тележурналісткою. На власній сторінці в Instagram білявка ділиться не лише своїм буденним життям, а й розповідає про професійну діяльність, сімейну ідилію з гравцем та благодійні ініціативи.

Неймовірна кохана німецького голкіпера блиснула у шикарній сукні на червоній доріжці

Дарія знову привернула увагу своїх підписників, опублікувавши у stories милі світлини. На першому фото дівчина стильно позує у вишуканих джинсах від Zara та білій кофтинці. Головною деталлю її образу стали високі підбори та стильна сумочка, які додали вигляду елегантності та шарму.

undefined

На наступній світлині дівчина зробила селфі, зворушуючи шанувальників своїми блакитними очима, що нагадують хвилі безмежного океану.

Реклама
undefined

Цікавий факт: пропозиція у Дарії була ефектною. Валерій Бондар освідчився на вертолітному майданчику, а пізніше пара літала над нічним Києвом.

Нагадаємо, що футболіст Шахтаря Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною в 2021 році. За словами футболіста, він закохався у Дашу з першого погляду. На святі гуляли колеги Бондаря Андрій Пятов і Тарас Степаненко з дружинами.

Даша Савіна Гарячі новини Новини