Сексапільна любка партнера Луніна зібрала весь гламурний контент в одному пості – ефектно

Віра Бойчук22 травня, 19:40
Сексапільна любка партнера Луніна зібрала весь гламурний контент в одному пості – ефектно

Лаура Селія Вальк - Інстаграм

00 хв

Лаура Селія Вальк, чарівна партнерка півзахисника Реала та збірної Англії Джуда Беллінгема, вкотре пригостила своїх фоловерів гарячими світлинами.

Джерело: Інстаграм

25-річна нідерландська модель досягла великого успіху у соцмережі Інстаграм – на її гламурний контент спокусилося майже 500 тисяч передплатників. В цей раз Лаура потішила своїх прихильників новими рандомними кадрами.

Донька легенди Челсі засліпила привабливою фігурою у бікіні – фото розкішної безтурботності

Дівчина продемонструвала свою фігуру з найкращих ракурсів, коли вигиналася у сексуальних нарядах. На одному фото модель постала у рожевій сукні з квітчасним принтом, яка робить її ще милішою – вона засвітила свій наряд на фоні будівль.

Відомо, що Лаура Селія Валк навчалася на факультеті бізнесу та підприємництва в університеті прикладних наук. Але за фахом працювати не довелося – вона проявляє себе, як модель та знімається в рекламних роликах для брендів одягу та косметики.

Реклама

Зазначимо, про стосунки Беллінгема та нідерландської моделі стало відомо нещодавно. Дівчина уже встигла відвідати будинок футболіста в Мадриді, а також неодноразово відвідувала матчі Реала на трибунах.


Гарячі новини Новини