Ефектна блондинка зібралася на побачення з гравцем Динамо – грація вражає

Віра Бойчук22 травня, 17:40
Ефектна блондинка зібралася на побачення з гравцем Динамо – грація вражає

Каріна Тимчик - Інстаграм

00 хв

Каріна, дружина українського футболіста та захисника київського Динамо Олександра Тимчика, потішила шанувальників новим фото.

Джерело: Інстаграм

Улюблениця футболіста збірної України Каріна Тимчик опублікувала яскраву публікацію у соціальній мережі Інстаграм. "На побачення з чоловіком", – такий підпис залишила в коментарях.

Чарівна Савіна зводить з розуму у гламурному наряді – Білодід не змогла пройти повз

Для свого образу білявка обрала коротку білу спідницю та сорочку в клітинку, яку оригінально зав'язала. Дівчина доповнила свій приголомшливий вид макіяжем та легкою укладкою волосся, а шанувальники в коментарях порівняли її з льлькою Барбі. У такому вигляді Каріна пішла на побачення з чоловіком-футболістом.

Її прихильники завжди залишиють вподобайки, а також схвальні коментарі. І цього разу – не виняток. До речі, на її сторінку в Інстаграм підписано понад 8 тисяч користувачів.

Реклама

Нагадаємо, що футболіст збірної України попрощався з холостяцьким життям ще у 2020 році. Він зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Каріні. Закохані вже давно разом, вони почали зустрічатися тоді, коли Тимчик грав у молодіжному складі київського Динамо.

Динамо Гарячі новини Новини