Солодкі цілунки з іншою моделлю: дівчина українського збірника, який грає в Англії, показала все

Ольга КотівВчора, 14:40
Солодкі цілунки з іншою моделлю: дівчина українського збірника, який грає в Англії, показала все

Дівчина Кухаревича - Інстаграм

00 хв

Кохана форварда олімпійської збірної України яскраво відривається в басейні. Дівчина Миколи Кухаревича зацілувала близьку людину.

Діана Зотова зустрічається з вихованцем луцької Волині, який попередній сезон провів у валлійському Суонсі, куди перейшов з французького Труа за 2 мільйони євро.

Український легіонер засвітив свою дівчину під час поєдинку в Англії: успішна модель та викладач

Кухаревич відіграв лише 10 матчів і забив 1 гол у Чемпіоншипі. Виступити краще у другому за класом дивізіоні англійського футболу 22-річному форварду завадили травми.

Однак його завжди готова підтримати кохана Діана. Зотова ставала чемпіонкою України з такого виду спорту, як бальні танці, а ще добрий десяток років життя присвятила художній гімнастиці.

Зараз дівчина Кухаревича є успішною моделлю, яка знімається у фотосесіях по всьому світу та зібрала понад 25 тисяч підписників у своєму Інстаграмі.

Реклама
undefined

Що цікаво, її сестра Софія також подалася в цей бізнес. Дівчата, в яких уже є спільні модельні зйомки, цього разу відриваються, танцюючи та цілуючись у басейні: "Мені так пощастило мати таку сестру, як ти, у своєму житті".

Сестра обраниці Кухаревича наразі має вдвічі менше підписників, але непоганий потенціал для збільшення фан-бази. Між дівчатами панує повна гармонія, вони мило називають одна одну: "Моя душа і любов".

Сама ж Діана публікує також фото красивих краєвидів та парковки з дорогими авто класу люкс: "Естетично".

Зворушує: Зінченко в Англії зробив відверту заяву – показав потрійну дівочу підтримку

undefined
undefined

Гарячі новини Новини