"Оце так спокусниця": Морозюк продовжує зводити з розуму фанів – елегантно позує у вишуканій сукні

Дарія Бутилкіна21 травня, 16:00
00 хв

Ірина Морозюк, колишня дружина екс-футболіста збірної України Миколи Морозюка завдяки гарячому контенту провокує фанатів на нові вподобайки та вогники.

Джерело: Instagram

Відома та приваблива українська діва Ірина Морозюк зібрала понад 20 тисяч прихильників в Instagram. Ця білявка славиться своїми вишуканими та спокусливими фотографіями, які завжди привертають увагу її шанувальників.

Чарівна кохана гравця Ювентуса інтригує підписників пекельними фото – просить поради

Ірина продовжує зводити з розуму купу фанатів своїм пекельним контентом у сторіс. Дівчина елегантно та спокусливо сидить на кріслі, демонструючи свою витончену фігуру.

Особливу увагу привертає звабливий розріз на сукні зі стильним принтом, що підкреслює її вишукані та довгі ноги. Неперевершений образ дівчини доповнюють безліч дорогих прикрас від Cartier та Van Cleef, які додають ще більше розкоші та елегантності.

undefined

Додамо, що красуня активно веде фітнес-марафони та сприяє у формуванні фізичної готовності у великої кількості людей.

Реклама

Нагадаємо, що колишній чоловік Ірини, Микола Морозюк, колишній футболіст збірної України, зараз працює у львівському Руху. Коли пара починала стосунки, то у Микол на той момент була вагітна жінка, сама Ірина про цей факт не знала. У Миколи та Ірини є двоє спільних дітей – син Ілля та донька Марія.

Ірина Морозюк Гарячі новини Новини