Їхнє кохання не знає меж: гравець Фламенго набив парне тату зі своєю дівчиною

Дарія Бутилкіна21 травня, 13:20
Їхнє кохання не знає меж: гравець Фламенго набив парне тату зі своєю дівчиною

Лео Перейра з дівчиною - Інстаграм дівчини футболіста

00 хв

Каролін Ліма, дівчина бразильського футболіста Лео Перейри виклала у сторіс дивовижні світлини. Разом з коханим вони набили татуювання зі своїми ініціалами.

Джерело: Instagram

Каролін не лише насолоджується щасливим життям, а й активно взаємодіє зі своїми прихильниками на платформі Instagram, де має 5,6 мільйона фоловерів. Вона активно займається онлайн-додатком з криптовалюти, демонструючи не лише красу та харизму, але й ділову хватку.

"Щаслива поруч з тобою": романтичні кадри оборонця Руху в честь річниці з коханою – вітаємо пару

Дівчина зворушила своїх підписників новою світлиною, опублікованою в stories. На фотографії зображені руки закоханої пари, головним акцентом фото стало парне татуювання, яке підкреслює символом їхнього кохання.

undefined

На безіменних пальцях вони набили перші літери своїх імен, демонструючи глибину своїх почуттів та взаємної прихильності. Цей жест викликав хвилю позитивних емоцій та захоплення серед шанувальників, які в коментарях висловлюють своє захоплення та підтримку.

Реклама

Нагадаємо, Лео Перейра та Каролін навесні почали стосунки. Гаряча пара вражає своїми проявами пристрасті та ніжності. Варто додати, що футболіст має двох дочок від попереднього шлюбу, а Каролін має доньку від стосунків з футболістом Реала і збірної Бразилії Едером Мілітао.

Гарячі новини Новини