Українка святкує чемпіонство в обіймах росіянки – дружина футболіста Динамо знову це зробила

Ольга Котів20 травня, 14:30
Українка святкує чемпіонство в обіймах росіянки – дружина футболіста Динамо знову це зробила

Дружина Кендзьори - Інстаграм

00 хв

ПАОК відсвяткував перемогу в чемпіонаті Греції. Вікторія Кендзьора знайшла собі дивну подругу, враховуючи напад російських військ на її рідну країну.

Обраниця футболіста київського Динамо і збірної Польщі, який грає на правах оренди за клуб з міста Салоніки, виклала серію неоднозначних кадрів у своїх сторіс.

Футболіст Динамо з коханою загуляв з парою російського гравця – він відмовився від збірної

ПАОК лише вчетверте в історії здобув титул чемпіона Греції. Команда Развана Луческу обійшла такі імениті клуби, як АЕК, Олімпіакос і Панатінаїкос. Чемпіонський гол забив Тайсон – колишній лідер донецького Шахтаря.

Після матчу настав час святкових фото та відео. Дружина Томаша Кендзьори, який провів на полі всі 90 хвилин вирішального поєдинку, виклала у своєму Інстаграмі обійми з росіянкою.

Вікторія радісно позує разом з Маргарітою, яка вийшла заміж за екс-футболіста збірної Росії Магомєда Оздоєва. Він, до слова, провів увесь "золотий" матч на лаві запасних.

Реклама

Сам Кендзьора також весело позує на спільних фото та відео з Оздоєвим, який жодним чином не висловлювався про повномасштабну війну, яку його країна принесла в Україну.

undefined
undefined
Динамо Гарячі новини Новини