Легенда прощається з фіналістом ЛЧ – покликав фанатів на пиво і заплатив понад 5 мільйонів гривень

Ольга Котів20 травня, 12:40
Легенда прощається з фіналістом ЛЧ – покликав фанатів на пиво і заплатив понад 5 мільйонів гривень

Марко Ройс пригостив фанатів пивом - Інстаграм

00 хв

Велика і довга пригода Марко Ройса в дортмундській Борусії підійшла до кінця. У суботу, 18 травня, 34-річний футболіст провів свій останній матч за німецьку команду в Бундеслізі.

Джерело: О2

Йому вдалося розкішно попрощатися як на полі, так і за його межами. Виявляється, гравець запросив 80 тисяч вболівальників на пиво, за яке сам заплатив величезну суму.

Чемпіон світу привселюдно вдарив свого сина по шиї на святкуванні титулу: "Хто не скаче, той..."

Дортмундська Борусія стала третім клубом у кар'єрі Марко Ройса. Він приєднався до команди у 2012 році й провів там загалом 12 сезонів. Проте нещодавно футболіст оголосив, що покидає клуб після закінчення сезону.

Як сказав, так і зробив. У суботу Ройс зіграв свій останній матч у кольорах клубу в чемпіонаті Німеччини. Він показав себе дуже добре, забивши красивий гол у ворота Дармштадту, а також відзначився результативною передачею.

Реклама

Власники клубу також вирішили попрощатися з німцем стильно. На великому екрані показали його найкращі ігри. Ройс отримав овації як від уболівальників, так і від своїх колег. А керівництво на чолі з Гансом-Йоахімом Ватцке подарувало йому квіти прямо на полі. Святкування тривало кілька хвилин, поки Ройс підходив до кожної з трибун.

Однак це було не єдине прощання німецького футболіста. Після закінчення матчу він з'явився на трибунах та запросив усіх вболівальників, а їх зібралося добрих 80 тисяч, на пиво.

"Дякую вам за все! Прощальне пиво моїм коштом", – заявив футболіст.

Напій можна було придбати за трибунами на стадіоні Signal Iduna. Легендарний гравець команди, яка зіграє ще у фіналі Ліги чемпіонів 2024 проти Реала, витратив загалом понад 120 000 євро – в еквіваленті це понад 5 мільйонів гривень.

Гарячі новини Новини