Шалений апетит: донька Морозюк смакує кавун, а син обурено кричить на матусю

Дарія Бутилкіна19 травня, 23:00
00 хв

Ірина Морозюк, колишня дружина екс-футболіста збірної України Миколи Морозюка показала шалений апетит дітей. Поки донечка насолоджується смаком кавуна, син обурений на матусю.

Джерело: Instagram

Пікантна та відома українська діва – Ірина Морозюк зібрала більше 20 тисяч прихильників в Instagram. Ця білявка відома своїми вишуканими та спокусливими фотографіями, які завжди привертають увагу її шанувальників. На її сторінці також можна побачити фото чарівних дітей дівчини.

Сміховина: син гравця Лаціо взувся у величезні кросівки свого татуся – кумедно ходить

На відео, яке Ірина виклала у сторіс, ми бачимо, як її донечка з апетитом поїдає величезний шматок кавуна, від якого сік стікає по її підборіддю. Також у кадр потрапляє син, який теж смакує ягоду. Ірина вирішує зняти сина, але світить телефоном йому прямо в очі.

На жаль ця жартівлива спроба не виявилась такою безслідною, як очікувалося. Хлопчик, явно неприємно здивований такою несподіванкою, обурено звертається до матері, прохаючи не світити йому в очі, випустивши неприємне слово.

Реклама

Додамо, що красуня активно веде фітнес-марафони та сприяє у формуванні фізичної готовності у великої кількості людей.

Нагадаємо, що колишній чоловік Ірини, Микола Морозюк, колишній футболіст збірної України, зараз працює у львівському Руху. У пари є двоє спільних дітей – син Ілля та донька Марія.

Ірина Морозюк Гарячі новини Новини