"Дякую за віру в Дениса": кохана Берінчика подякувала фанатам за привітання – опора та підтримка

Дарія Бутилкіна19 травня, 19:00
"Дякую за віру в Дениса": кохана Берінчика подякувала фанатам за привітання – опора та підтримка

Денис Берінчик з коханою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Златослава Берінчик, дружина українського боксера Дениса Берінчика висловила у сторіс слова підтримки чоловіку та подяки фанатам.

Джерело: Instagram

Златослава Берінчик, активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка налічує майже 33 тисячі підписників. Дружина відомого боксера завоювала серця своїх підписників у Instagram завдяки різноманітному та цікавому контенту. Серед її публікацій можна знайти теплі сімейні фотографії разом з чоловіком та донечкою, які підкреслюють їхню міцну родинну єдність.

Наснилось, що Усик програв: екс-кохана Кравця проспала бій – знищення одного Ф'юрі приємно вразило

Опублікувавши у сторіс зворушливі слова підтримки та вдячності. Златослава висловила глибоку вдячність всім фанатам та прихильникам, які підтримували Дениса, під час його останнього боксерського поєдинку. Також дівчина привітала свого чоловіка з перемогою.

undefined

Нагадаємо, що Денис Берінчик вперше у професійній кар'єрі здобув звання чемпіона світу з боксу. В легкій вазі українець виграв титул WBO, рішенням суддів здолавши мексиканця Емануеля Наваррете.

Реклама

Цікавий факт: на хрестинах донечки Дениса та Златослави, була присутня дружина Олександра Усика – Катерина.

Нагадаємо, що перша дружина Дениса, Ліана, народила йому доньку Мадіну, також пара втратила новонародженого сина Тимура у червні 2018 року.

Додамо, що оскільки Денис утримує своє особисте життя подалі від публічності, інформації про другу дружину боксера та донечку Аріну значно мало. Всі подробиці з особистого життя стають відомі лише завдяки публікаціям Златослави на її сторінці в Instagram.

Гарячі новини Новини