Облизує щоку: кохана Чоботенка ніжно обіймається з домашнім улюбленцем – милота дня

Дарія Бутилкіна17 травня, 22:20
00 хв

Каріна Чоботенко – кохана українського хавбека Сергія Чоботенка та стильна блогерка, викалала в сторіз чарівне фото, що неодмінно розтопить серця фанатів.

Джерело: Instagram

Дружина Чоботенка активно веде свій Інстаграм, де публікує дописи з чоловіком, сином та часто естетичними світлинами. Ефектна брюнетка знає, як привернути увагу Сергія та шанувальників у соціальних мережах.

Гламурна Морозюк показала колоритний відпочинок у будинку за містом – від стриптизу до окрошки

Цього разу дівчина не тільки показала свою стильність та елегантність, а й змусила серця своїх фоловерів та шанувальників тепло розтанути.

На знімку ми бачимо її в стильному вбранні та окулярах, тримаючи в руках телефон та сумочку. Однак те, що дійсно робить цю фотографію особливою, - це присутність милого песика, що є членом родини.

undefined

Каріна обережно тримає песика в руках, а той віддячує за ніжність, облизуючи їй щоку. Ця мандрівка з домашнім улюбленцем не тільки додає родзинку фото, але й показує, які чудові можуть бути моменти турботи та ніжності між людьми та їхніми домашніми улюбленцями.

Реклама

Стосовно футболіста, то нагадаємо, що Сергій – вихованець Динамо. У структурі "біло-синіх" перебував 3 роки, однак за головну команду так і не дебютував. Згодом перебрався у Шахтар, де виступав за молодіжку. Далі був Маріуполь, Колос і перехід у Полісся.

Гарячі новини Новини