Романтик ще той: Кочергін подарував дружині чарівні квіти – Карина не може натішитись

Дарія Бутилкіна17 травня, 19:00
Романтик ще той: Кочергін подарував дружині чарівні квіти – Карина не може натішитись

Владислав Кочергін з коханою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Карина Кочергіна, дружина півзахисника польського Ракува Владислава Кочергіна тішиться квітами, які подарував їй коханий.

Джерело: Instagram

Брюнетка підкорила серця 100 тисяч підписників в Instagram. Її профіль сповнений чарівних фотографій, на яких вона демонструє свою чудову фігуру та витончені форми. Але основний контент присвячений просуванню спортивного марафону та великій підтримці родини на кожному матчі Владислава.

Квіткова елегантність: Магучіх підкреслила свою жіночність в новому пості – написала цінну пораду

В сторіз дівчина вразилися ніжністю та романтикою, виклавши чарівний букет з півоній. Квіти були подаровані їй коханим чоловіком, який викликає миттєву хвилю емоцій серед фанатів.

На фото можна побачити, як яскраві півонії розквітають у всій своїй красі, створюючи неповторний атмосферний настрій. Карина додала, що докладно вивчила всю необхідну інформацію, аби забезпечити максимально швидке та прекрасне розквітання квітів.

Реклама
undefined

Цей жест кохання не лише зігріває серця футбольної зірки, а й розтоплює серця тисяч шанувальників, які залишають під її публікацією безліч коментарів та виражають своє захоплення та підтримку. Романтичні моменти життя зірок завжди викликають особливий інтерес, і цей випадок не став винятком.

Нагадаємо, Каріна та Владислав разом понад 10 років, але узаконили свої стосунки в червні 2021-го. А вже на наступний рік кохана подарувала спортсмену сина, якого назвали Тимур.

Гарячі новини Новини