Чемпіона Європи після прийому в президента Франції заарештували – важкі звинувачення

Віра Бойчук31 січня, 14:23
Чемпіона Європи з гандболу після прийому в президента Франції заарештували за спробу в зґвалтуванні

Бенуа Кунку

00 хв

Бенуа Кунку, французький гандболіст, був заарештований у нічному клубі поруч із Єлисейськими полями. Його підозрюють у замаху на зґвалтування.

Джерело: LeParisien

Бенуа Кунку, який минулого тижня став чемпіоном Європи у складі збірної Франції з гандболу, був заарештований у ніч з понеділка на вівторок за підозрою в спробі ганебного вчинку.

Топ-10 найбагатших футболістів – вічно травмований отримує 100 мільйонів євро

Близько 4:40 ранку в Парижі поруч із Єлисейськими полями нещодавній чемпіон Європи, продовжує святкувати свій титул у нічному клубі. Десять годин тому гравець все ще був під позолотою Єлисейського двору з усіма своїми товаришами по команді, а його приймав президент Франції Еммануель Макрон з нагоди здобуття золотих медалей, отриманих під час німецького Євро.

26-річний гравець, за першими даними слідства, в одному з нічних закладів спустив штани і спробував зґвалтувати молоду жінку. Попереджений охоронець закладу тримав його там до прибуття офіцерів паризької нічної поліції, які його заарештували.

Реклама

П’яного Бенуа Кунку помістили під варту, щоб його допитали слідчі з 1 округу судової поліції та пояснили факти, в яких підозрюють.

Зазначимо, що французькі гандболісти вчетверте стали чемпіонами Європи, обігравши Данію (33-31) у фіналі Євро-2024 в Кельні 28 січня. Це сталося через десять років після їхнього останнього титулу на континенті. Тріумфаторів прийняв Еммануель Макрон в Єлисейському палаці в понеділок, 29 січня.

Що новенького Новини